HET TEAM

Stefan & Mariska
Stefan & Mariska
Met passie en liefde proberen wij ons Team te stimuleren, om samen met hun de lekkerste producten te bereiden, aan u te presenteren en u in uw aankoop te adviseren. Zowel zakelijk als prive aan elkaar verbonden en trotse ouders van onze zoon Thijme. In onze vrije tijd trekken we vooral als gezin op en proberen wij ons steentje bij te dragen aan het Valkenswaardse Bloemencorso.
Bianca
Bianca
Hoi ik ben Bianca,
Ik ben getrouwd, heb 3 lieve dochters en woon in Dommelen.
Sinds een jaar ben ik werkzaam bij bakkerij Martin.
Dat doe ik met veel plezier mede door de leuke collega’s,
het contact met de klanten en het werk in de winkel!
Dennis
Dennis
Hallo,

Mijn naam is Dennis.
Samen met mijn gezin, Angèle en onze zoon Bryan, woonachtig in Valkenswaard.
Al sinds 2001 ben ik werkzaam hier in de bakkerij.
Begonnen als zaterdag-/vakantiehulpje, vervolgens als leerling bakker en sinds 2008 werkzaam als fulltime broodbakker.
Het is weliswaar vroeg opstaan maar nog steeds blijft het leuk om iedere dag dagverse producten te bakken!

Met vriendelijke groet,
Broodbakker Dennis

Marian
Marian
Hoi,

Ik ben Marian en samen met mijn man en zoon woon ik in het mooie Valkenswaard. Na een aantal jaar met veel plezier ijs verkocht te hebben in het Gegraaf, waarvan sommige mij misschien al zullen kennen, ben ik in 2018 begonnen bij Bakkerij Martin als verkoopster in de winkel. Het werken met dagelijks verse producten en het contact met de klant heeft mij altijd geïnteresseerd, en samen met mijn leuke collega’s sta ik graag voor u klaar voor in de winkel.

Graag tot ziens bij Bakkerij Martin!

Laura
Laura

Hallo, ik ben Laura en ben 19 jaar, afgelopen jaar heb ik mijn diploma gehaald voor kok! Maar omdat mijn interesses toch ergens anders liggen, ben ik gaan zoeken naar een ander vak. Vlug kwam ik uit op patisserie en ben ik gaan zoeken naar een opleiding. Nu tijdens mijn opleiding loop ik ook stage, hier, bij Martin in de banket. Om dichter bij het vak te komen ben ik gaan zoeken naar een baan, en heb ik ook hier aan geklopt. Mij zal je hier dan ook vooral in de banket zien, en in de winkel om de drukte op te vangen!