HET TEAM

Stefan & Mariska
Stefan & Mariska
Met passie en liefde proberen wij ons Team te stimuleren, om samen met hun de lekkerste producten te bereiden, aan u te presenteren en u in uw aankoop te adviseren. Zowel zakelijk als prive aan elkaar verbonden en trotse ouders van onze zoon Thijme. In onze vrije tijd trekken we vooral als gezin op en proberen wij ons steentje bij te dragen aan het Valkenswaardse Bloemencorso.
Loes
Loes
Geboren als (Limburgs meadje) ben ik opgegroeid tussen de asperge velden, Rowwen Heze en vlaaien.
Als bijbaantje ging ik werken bij de plaatselijke bakker.
Door de liefde kwam ik in het Brabantse land terrecht tussen de peel, de kempen, de meierij en …………. de worstenbroodjes.
Nu verkoop ik met veel plezier bij Bakkerij Martin de worstenbroodjes, chocoladebollen, aardbeienvlaaien, broden, en nog veeeeel meer.

Dat de klanten met een tevreden gevoel de deur uitgaan is voor mij de kers op de taart!

Tot ziens bij Bakkerij Martin

Roel
Roel
“Hallo, mijn naam is Roel en ik kom uit Veldhoven. In 2012 ben ik begonnen in het bakkersvak aan het summa college in Eindhoven. Daar heb ik 3 jaar gestudeerd voor leidinggevende ambachtelijke bakkerij. Daarna heb ik nog een jaar zelfstandig brood bakker gedaan. In dat jaar ben ik ook begonnen bij bakkerij Martin. Mijn hobby’s zijn films en series kijken, fitnessen en fietsen. Ik zie u in onze winkel!”
Kelsey
Kelsey
Hoi! Ik ben Kelsey, 16 jaar oud. 2 jaar lang werk ik al bij deze leuke en gezellige bakkerij. Dit jaar zit ik in mijn laatste jaar van het VMBO. De keuze voor mijn vervolgopleiding heb ik al gemaakt en daar ben ik al voor aangenomen. Mijn volgende opleiding zit op het Summa College in Woensel, hier ga ik de duo opleiding zelfstandig werkend banketbakker/patissier volgen. Dit houd in dat ik in 3 jaar tijd 2 opleidingen doe. Eerst heb ik 2 jaar lang de banketbakkersopleiding, daarna heb ik 1 jaar de patissier opleiding. Hier heb ik voor gekozen omdat ik het een heel mooi en interessant vak vind, je kan je creativiteit omzetten in een mooi product en daar mensen weer blij mee maken. Ook ben je altijd veel met de handen bezig en dat is ook zeker voor mij bestemd.
Bianca
Bianca
Hoi ik ben Bianca,
Ik ben getrouwd, heb 3 lieve dochters en woon in Dommelen.
Sinds een jaar ben ik werkzaam bij bakkerij Martin.
Dat doe ik met veel plezier mede door de leuke collega’s,
het contact met de klanten en het werk in de winkel!
Dennis
Dennis
Hallo,

Mijn naam is Dennis.
Samen met mijn gezin, Angèle en onze zoon Bryan, woonachtig in Valkenswaard.
Al sinds 2001 ben ik werkzaam hier in de bakkerij.
Begonnen als zaterdag-/vakantiehulpje, vervolgens als leerling bakker en sinds 2008 werkzaam als fulltime broodbakker.
Het is weliswaar vroeg opstaan maar nog steeds blijft het leuk om iedere dag dagverse producten te bakken!

Met vriendelijke groet,
Broodbakker Dennis

Kimberley
Kimberley
Hallo lezer,
Mijn naam is Kimberley en sinds 1,5 jaar kunt u mij voornamelijk op zaterdag in de winkel vinden. Ik verzorg de bestellingen en help daarnaast mijn collega’s in de winkel waar nodig. Naast mijn baantje als weekend/vakantiehulp bij Bakkerij Martin ben ik fulltime studente aan de Fontys Lerarenopleiding te Tilburg en als ik niet zelf aan het studeren ben sta ik voor de klas in het voortgezet onderwijs. Tot slot ben ik in mijn vrije graag actief binnen het Valkenswaardse Bloemencorso en besteed hier vooral in de zomermaanden heel wat uren aan.
Nu genoeg over mij en hopelijk tot ziens in onze prachtige winkel aan de Leenderweg!
Kimberley.
Laura
Laura
Hallo, ik ben Laura en ben 19 jaar, afgelopen jaar heb ik mijn diploma gehaald voor kok! Maar omdat mijn interesses toch ergens anders liggen, ben ik gaan zoeken naar een ander vak. Vlug kwam ik uit op patisserie en ben ik gaan zoeken naar een opleiding. Nu tijdens mijn opleiding loop ik ook stage, hier, bij Martin in de banket. Om dichter bij het vak te komen ben ik gaan zoeken naar een baan, en heb ik ook hier aan geklopt. Mij zal je hier dan ook vooral in de banket zien, en in de winkel om de drukte op te vangen!