HET TEAM

Stefan & Mariska
Stefan & Mariska
Met passie en liefde proberen wij ons Team te stimuleren, om samen met hun de lekkerste producten te bereiden, aan u te presenteren en u in uw aankoop te adviseren. Zowel zakelijk als prive aan elkaar verbonden en trotse ouders van onze zoon Thijme. In onze vrije tijd trekken we vooral als gezin op en proberen wij ons steentje bij te dragen aan het Valkenswaardse Bloemencorso.
Bianca
Bianca
Hoi ik ben Bianca,
Ik ben getrouwd, heb 3 lieve dochters en woon in Dommelen.
Sinds een jaar ben ik werkzaam bij bakkerij Martin.
Dat doe ik met veel plezier mede door de leuke collega’s,
het contact met de klanten en het werk in de winkel!
Dennis
Dennis
Hallo,

Mijn naam is Dennis.
Samen met mijn gezin, Angèle en onze zoon Bryan, woonachtig in Valkenswaard.
Al sinds 2001 ben ik werkzaam hier in de bakkerij.
Begonnen als zaterdag-/vakantiehulpje, vervolgens als leerling bakker en sinds 2008 werkzaam als fulltime broodbakker.
Het is weliswaar vroeg opstaan maar nog steeds blijft het leuk om iedere dag dagverse producten te bakken!

Met vriendelijke groet,
Broodbakker Dennis

Marian
Marian
Hoi,

Ik ben Marian en samen met mijn man en zoon woon ik in het mooie Valkenswaard. Na een aantal jaar met veel plezier ijs verkocht te hebben in het Gegraaf, waarvan sommige mij misschien al zullen kennen, ben ik in 2018 begonnen bij Bakkerij Martin als verkoopster in de winkel. Het werken met dagelijks verse producten en het contact met de klant heeft mij altijd geïnteresseerd, en samen met mijn leuke collega’s sta ik graag voor u klaar voor in de winkel.

Graag tot ziens bij Bakkerij Martin!

Laura
Laura

Hallo, ik ben Laura en ben 19 jaar, afgelopen jaar heb ik mijn diploma gehaald voor kok! Maar omdat mijn interesses toch ergens anders liggen, ben ik gaan zoeken naar een ander vak. Vlug kwam ik uit op patisserie en ben ik gaan zoeken naar een opleiding. Nu tijdens mijn opleiding loop ik ook stage, hier, bij Martin in de banket. Om dichter bij het vak te komen ben ik gaan zoeken naar een baan, en heb ik ook hier aan geklopt. Mij zal je hier dan ook vooral in de banket zien, en in de winkel om de drukte op te vangen!

Tim
Tim

Hallo,

Ik ben Tim, ik ben 20 jaar en woon in Dommelen. Ik heb een opleiding brood en banket gevolgd op niveau 2 bij het CingelCollege in Breda.

Sinds februari 2020 ben ik begonnen bij Martin Brood Patisserie Chocolade. Via Carli van Es van Lunetzorg hebben we een mooie dagbesteding kunnen realiseren bij de bakkerij. Heel erg fijn dat de bakkerij mij een kans geeft om mijn vak uit te mogen oefenen.

Jullie zouden mij aan het werk kunnen zien als jullie in de winkel komen.

Tot dan, groeten Tim.

Angerita
Angerita

Hallo,

Ik ben Angerita, getrouwd en ik heb twee lieve dochters en sinds kort ook nog een prachtige kleinzoon. Sinds half december 2019 werk ik bij Martin Brood Patisserie Chocolade.

Tijdens mijn studie (toen ik nog heel jong was), heb ik ook in een bakkerswinkel gewerkt als bijbaantje. Na 35 jaar op kantoor in de loonadministratie te hebben gewerkt, ben ik weer terug in mijn oude werkomgeving. Ik heb bij Martin Brood Patisserie Chocolade een leuke baan

Bart
Bart

Hallo,

Ik ben Bart, van kleins af aan kwam ik regelmatig in de bakkerij van mijn familie in Valkenswaard.

Vanaf toen wist ik al wat ik later wilde worden BAKKER..

Na de basisschool ben ik begonnen met een bakkersopleiding op het S.K.B. in Eindhoven.

Daarna heb ik een vervolgopleiding gedaan op het RIVB/ROC, 1dag school en de rest van de week werken.

Nu werk ik alweer een tijdje bij Martin Brood Patisserie Chocolade, als brood/banketbakker. Dit doe ik met veel liefde en plezier. 

Kelly
Kelly

Hallo,

Ik ben Kelly, ben 20 jaar en sinds augustus werkzaam bij Martin Brood Patisserie Chocolade als patissier (BBL). Ik woon in een klein dorpje in Haren en na de basisschool ben ik gestart op Hooghuis Zuid.

Daar kon je in het eerste jaar kennis maken met verschillende beroepen en is daar mijn passie ontstaan voor brood en banket.. Ik ben gestart met de opleiding zelfstandige brood en banket en daarna leidinggevende bakker en nu doe ik de opleiding tot patissier.

Het is mijn droom om uiteindelijk een eigen zaak te beginnen.

Hier in de winkel zorg ik voor het banket, patisserie en de chocolade.