HET TEAM
Hallo, ik ben Laura en ben 19 jaar, afgelopen jaar heb ik mijn diploma gehaald voor kok! Maar omdat mijn interesses toch ergens anders liggen, ben ik gaan zoeken naar een ander vak. Vlug kwam ik uit op patisserie en ben ik gaan zoeken naar een opleiding. Nu tijdens mijn opleiding loop ik ook stage, hier, bij Martin in de banket. Om dichter bij het vak te komen ben ik gaan zoeken naar een baan, en heb ik ook hier aan geklopt. Mij zal je hier dan ook vooral in de banket zien, en in de winkel om de drukte op te vangen!
Hallo,
Ik ben Tim, ik ben 20 jaar en woon in Dommelen. Ik heb een opleiding brood en banket gevolgd op niveau 2 bij het CingelCollege in Breda.
Sinds februari 2020 ben ik begonnen bij Martin Brood Patisserie Chocolade. Via Carli van Es van Lunetzorg hebben we een mooie dagbesteding kunnen realiseren bij de bakkerij. Heel erg fijn dat de bakkerij mij een kans geeft om mijn vak uit te mogen oefenen.
Jullie zouden mij aan het werk kunnen zien als jullie in de winkel komen.
Tot dan, groeten Tim.
Hallo,
Ik ben Angerita, getrouwd en ik heb twee lieve dochters en sinds kort ook nog een prachtige kleinzoon. Sinds half december 2019 werk ik bij Martin Brood Patisserie Chocolade.
Tijdens mijn studie (toen ik nog heel jong was), heb ik ook in een bakkerswinkel gewerkt als bijbaantje. Na 35 jaar op kantoor in de loonadministratie te hebben gewerkt, ben ik weer terug in mijn oude werkomgeving. Ik heb bij Martin Brood Patisserie Chocolade een leuke baan
Hallo,
Ik ben Bart, van kleins af aan kwam ik regelmatig in de bakkerij van mijn familie in Valkenswaard.
Vanaf toen wist ik al wat ik later wilde worden BAKKER..
Na de basisschool ben ik begonnen met een bakkersopleiding op het S.K.B. in Eindhoven.
Daarna heb ik een vervolgopleiding gedaan op het RIVB/ROC, 1dag school en de rest van de week werken.
Nu werk ik alweer een tijdje bij Martin Brood Patisserie Chocolade, als brood/banketbakker. Dit doe ik met veel liefde en plezier.
Hallo,
Ik ben Kelly, ben 20 jaar en sinds augustus werkzaam bij Martin Brood Patisserie Chocolade als patissier (BBL). Ik woon in een klein dorpje in Haren en na de basisschool ben ik gestart op Hooghuis Zuid.
Daar kon je in het eerste jaar kennis maken met verschillende beroepen en is daar mijn passie ontstaan voor brood en banket.. Ik ben gestart met de opleiding zelfstandige brood en banket en daarna leidinggevende bakker en nu doe ik de opleiding tot patissier.
Het is mijn droom om uiteindelijk een eigen zaak te beginnen.
Hier in de winkel zorg ik voor het banket, patisserie en de chocolade.