HET TEAM

Stefan & Mariska
Stefan & Mariska
Met passie en liefde proberen wij ons Team te stimuleren, om samen met hun de lekkerste producten te bereiden, aan u te presenteren en u in uw aankoop te adviseren. Zowel zakelijk als prive aan elkaar verbonden en trotse ouders van onze zoon Thijme. In onze vrije tijd trekken we vooral als gezin op en proberen wij ons steentje bij te dragen aan het Valkenswaardse Bloemencorso.
Bianca
Bianca
Hoi ik ben Bianca,
Ik ben getrouwd, heb 3 lieve dochters en woon in Dommelen.
Sinds een jaar ben ik werkzaam bij bakkerij Martin.
Dat doe ik met veel plezier mede door de leuke collega’s,
het contact met de klanten en het werk in de winkel!
Jan
Jan
Hallo,

Ik ben letterlijk boven de bakkerij geboren. Dat was in Mierlo. Mijn opa is daar zijn eigen bakkerij begonnen en later heeft mijn vader de zaak overgenomen. Ik was nog heel jong toen ik in het bakkersvak geïnteresseerd raakte. Ik heb mijn VMBO-diploma gehaald op de Rooi Pannen in Eindhoven en daarna heb ik op het Summa College in Eindhoven mijn MBO-opleiding Brood en Banket afgerond en het diploma behaald. Tijdens mijn studies heb ik bij verschillende goede bakkers stage mogen lopen. Sinds juni dit jaar werk ik bij Bakkerij Martin waar ik werkzaam ben in zowel de brood- als de banketbakkerij. Dit bevalt me goed, ik wil hier veel leren zodat ik later de bakkerij van mijn vader kan overnemen.

Kelsey
Kelsey
Hoi! Ik ben Kelsey, 16 jaar oud. 2 jaar lang werk ik al bij deze leuke en gezellige bakkerij. Dit jaar zit ik in mijn laatste jaar van het VMBO. De keuze voor mijn vervolgopleiding heb ik al gemaakt en daar ben ik al voor aangenomen. Mijn volgende opleiding zit op het Summa College in Woensel, hier ga ik de duo opleiding zelfstandig werkend banketbakker/patissier volgen. Dit houd in dat ik in 3 jaar tijd 2 opleidingen doe. Eerst heb ik 2 jaar lang de banketbakkersopleiding, daarna heb ik 1 jaar de patissier opleiding. Hier heb ik voor gekozen omdat ik het een heel mooi en interessant vak vind, je kan je creativiteit omzetten in een mooi product en daar mensen weer blij mee maken. Ook ben je altijd veel met de handen bezig en dat is ook zeker voor mij bestemd.
Dennis
Dennis
Hallo,

Mijn naam is Dennis.
Samen met mijn gezin, Angèle en onze zoon Bryan, woonachtig in Valkenswaard.
Al sinds 2001 ben ik werkzaam hier in de bakkerij.
Begonnen als zaterdag-/vakantiehulpje, vervolgens als leerling bakker en sinds 2008 werkzaam als fulltime broodbakker.
Het is weliswaar vroeg opstaan maar nog steeds blijft het leuk om iedere dag dagverse producten te bakken!

Met vriendelijke groet,
Broodbakker Dennis

Marian
Marian
Hoi,

Ik ben Marian en samen met mijn man en zoon woon ik in het mooie Valkenswaard. Na een aantal jaar met veel plezier ijs verkocht te hebben in het Gegraaf, waarvan sommige mij misschien al zullen kennen, ben ik in 2018 begonnen bij Bakkerij Martin als verkoopster in de winkel. Het werken met dagelijks verse producten en het contact met de klant heeft mij altijd geïnteresseerd, en samen met mijn leuke collega’s sta ik graag voor u klaar voor in de winkel.

Graag tot ziens bij Bakkerij Martin!

Laura
Laura

Hallo, ik ben Laura en ben 19 jaar, afgelopen jaar heb ik mijn diploma gehaald voor kok! Maar omdat mijn interesses toch ergens anders liggen, ben ik gaan zoeken naar een ander vak. Vlug kwam ik uit op patisserie en ben ik gaan zoeken naar een opleiding. Nu tijdens mijn opleiding loop ik ook stage, hier, bij Martin in de banket. Om dichter bij het vak te komen ben ik gaan zoeken naar een baan, en heb ik ook hier aan geklopt. Mij zal je hier dan ook vooral in de banket zien, en in de winkel om de drukte op te vangen!