Een van de lekkerste worstenbroodjes koop je bij Martin! Tijdens de jaarlijkse wedstrijd van Omroep Brabant heeft de jury de Worstenbroodjes van Martin Brood Patisserie Chocolade als een van de 10 beste beoordeeld.

De Worstenbroodjes worden beoordeeld door een consumentenjury en een vakjury die bestaat uit bakkers en slagers. Ze worden o.a. gekeurd op smaak, model, verhouding deeg/worst, en kleur. De Worstenbroodjes werden door een mysteryshopper gekocht en “blind” gejureerd.

In januari en februari krijgen we opnieuw bezoek van een mysteryshopper die de worsenbroodjes komt kopen voor een tweede keuring. Hierbij worden de beste drie gekozen en deze moeten de Worstenbroodjes dan voor het oog van de jury gaan bakken.

Team Martin feliciteert Dennis en Roel, de Worstenbroodjesbakkers van Martin met deze prestatie!