Samen met lifestyle-winkel You are here en IJssalon Kees behoort Martin Brood Patisserie Chocolade tot het beste wat het bedrijfsleven in Zuid-oost brabant op het gebied van design te bieden heeft.
De Design in Detail Awards, opgezet door Desing Cooperation Brainport en Brainport Development zet succesvolle samenwerkingen tussen ondernemers en ontwerpers in de spotlight en is bedoeld voor bedrijven uit de detail, horeca en diensten sector. Vijfentwintig kandidaten deden een gooi naar een Award en werden beoordeeld door een internationale jury.

Uitstraling en aanzien van het gebouw, kwaliteit van de etalage, samenhang tussen interieur en exterieur, creativiteit / vernieuwing, ook in het assortiment of dienstenaanbod, functionaliteit, veiligheid, onderhoud, grafische vormgeving, website en doorvoeren van de identiteit waren de punten waarop de jury beoordeelden. Bijna drie jaar geleden begon Stefan Brugmans van Martin Brood Patisserie Chocolade met de voorbereidingen voor zijn nieuwe winkel en alles wat daarmee samenhangt. Zo werd ook het logo/identiteit gemoderniseerd en aangepast aan de kwaliteit van de producten die ze verkopen. “Dat je nu dan deze award in ontvangst mag nemen is gewoon grandioos!” verteld Stefan Brugmans. “Deze award is het resultaat van een paar jaar hard werken, niet alleen door mij maar ook door interieur-designbedrijf Linthorst die mijn ideeën en wensen vertaalde naar mijn nieuwe winkel; Ontwerpers-groep de Gewone jongens, die het nieuwe logo bedacht; Inf.nl die zorg draagt voor de website en mee werkt aan het doorvoeren van onze identiteit en natuurlijk de medewerkers van Martin, want ook onze producten zijn beoordeeld”. Naast eerder genoemde zaken die volgens de jury tot de top 3 behoren kregen ook sieradenzaak Kameleon, Eek & Ruigrok, Brasserie van de Berg, Onigiri en Geenen schoenen een Award.