Uit de Bakkerij van Martin...

U heeft het vast wel eens gehoord op de televisie of gelezen in de krant. Een voetballer die na het maken van een belangrijk doelpunt, of een schaatser die net een wereldrecord heeft gereden, zijn gevoel beschrijft. Het gevoel van blijdschap, grote vreugde en gelukzaligheid van binnen. Dat gevoel mogen wij bij Martin ook regelmatig meemaken. Dat gevoel krijgen wij als wij van onze klanten een compliment mogen ontvangen. Een compliment over onze producten, een compliment voor onze gastvrijheid.

Een compliment is niet vanzelfsprekend, dat moeten wij verdienen en daar werken wij elk dag hard voor. Elke dag proberen wij een topprestatie te leveren, zowel in de bakkerij als in de winkel.

Sinds september 2015 is het leven van mijn vrouw Mariska en mij verrijkt met een zoontje. Wanneer je dat voor de eerste keer meemaakt, begrijp je alle clichés. Tja ze zijn nog waar ook! Niets kan op tegen zo’n wondertje en je leven verandert in positieve zin! Elke dag, als je in zijn ogen kijkt maakt het leven bijzonder.

Niet alleen Mariska en ik, maar ook onze broodbakker Dennis heeft in augustus een zoontje gekregen en winkeldame Roswita haar tweede kleinkind.

Tijdens zo’n interview draagt een (top)sporter regelmatig zijn prestatie op aan zijn zoon of dochter, ook voor hem zijn kostbaarste bezit.

Ook bij Martin willen wij uw compliment opdragen. Mariska en ik aan onze zoon Thijme, Dennis aan zijn zoon Bryan, Roswita aan haar kleinkinderen Bent en Just, maar ook Loes en Nancy aan hun petekindje en nichtje. Gewoon omdat uw compliment veel voor ons betekent, dragen wij het op aan onze kostbaarste bezit, want voor hun daar leef je voor. En tja dat ene zinnetje in dat liedje klopt ook helemaal: “Een glimlach van een kind doet je beseffen dat je leeft”!

Stefan