Het interieur van uw huis richt u in na uw smaak, zo is het ook bij patisserie.

Het interieur van de bruidstaart bestaat uit verschillende onderdelen die samen de smaak van de bruidstaart vormen.


Champagne-frambozen

Een bodem van koekdeeg, een luchtige champagne mousse met frambozen en daartussen een laagje moskovisch.


Luxe Bruidstaart vulling

Moskovisch gebak gevuld met een smeuïge en romige vulling. Zwitserse room, rijkelijk gevuld met vruchtjes en een klein beetje likeur. Net genoeg voor een lekkere smaak maar niet te veel zodat ook kinderen hiervan kunnen snoepen.


RoomIJs

Italiaanse merengue met stukjes geroosterde hazelnoten, een dikke laag vanille roomijs en slagroom.
Een “warme aanbeveling” als U Uw bruidstaart laat serveren als dessert. Bij elk ander moment van nuttigen: houd er rekening mee, ijs smelt sneller dan U denkt.


Slagroom de luxe

Een goed gevulde slagroomtaart. Moscovisch gebak met slagroom, een laagje abrikozen confiture en vruchtjes.


Chocolade slagroom

Uitsluitend 1e klas Belgische chocolade wordt gebruikt voor het bereiden van een lekkere chocolade slagroom, vol van smaak.
Laagjes moscocisch gebak wordt afgewisseld met chocolade slagroom.


Interieurs voor de stapelbruidstaarten

Chocolade crème au beurre

Laagjes luchtig moscovisch beslag met een toets van amandel voor een rijkelijk aroma, chocolade crème au beurre bereid van echte Belgische chocolade met een intense smaak.


Vanille crème au beurre met frambozen

Laagjes luchtig moscovisch beslag met een toets van amandel voor een rijkelijk aroma, vanille crème au beurre met stukjes frambozen.


Vanille crème au beurre met aardbeien (seizoen)

Laagjes luchtig moscovisch beslag met een toets van amandel voor een rijkelijk aroma, vanille crème au beurre met stukjes aardbei.